10mila – 8a med mersmak!

Hemma efter en grymt bra och skoj helg i Kvarn! 11 härliga GMOK-lag till start i ungdoms, dam och herr-kaveln. Väldig bra service, peppande ledare och härliga klubbisar som gör att man kan hålla fokus på sin upgift och bli laddad med energi!

Så jag har längtat hela vintern efter 10-mila, och så fort det går över. Men så jag njöt och assade allt det bra! Härligt kittlande nervös på lördags förmiddagen och stora leendet kom fram för minsta lilla. Härlig känsla! Jennie, Judith, Viktoria, Jag och Lina sprang i lag 509. Ut på sträcka 3 ledde vi hela 10-milas damstafett. Och den slutliga 8e platsen innebar nytt klubbrekord! Vad vi är bra 🙂 Och med våra unga snittålder har vi framtiden framför oss. Gött att vara framme och nosa. Nästa år tar vi några steg till!! Jag sprang näst sista och är väldigt nöjd med loppet. Jag kände innan start att det inte spelade någon roll om jag skulle få gå ut själv, jaga eller bli jagad för jag är ändå så pass bra att jag gör jobbet lika bra oavsett. Nu fick jag gå ut med Linne tätt fram och ett antal lag tätt bakom. Men jag fokuserade bara framåt och plockade kontrollerna. Mycket löpning hela vägen så var ruggigt trött när spurten återstod. Extra kul att vi fick in alla våra 5 damlag topp 200. Najs!

Så här glada och snygga är 8e lag i 10-mila 2012!

Efter dusch, prisutdelning och käk var det pojkarnas tur att springa. Dem visade klass, och GMOK1 ledde även dem 10mila i slutdelen av sträcka två för att sedan springa in som 7e lag på söndag morgon. Grymma!  

3 reaktioner till “10mila – 8a med mersmak!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s