25-manna: 2a!!!

Vi gjorde det! 2a i världens bredaste stafett, bästa svenska klubb, bästa andralag och fyra lag på startlinjen. Det smakar gott!!


Förväntningarna inför årets 25-manna var höga. 4 startande lag i klubben. Och ett första lag som hade kapacitet att slåss i absoluta täten. På något sätt byggdes det upp förväntningar ute från. Orientering.se snackade upp oss rejält och skrev en artikel att vi ville bli bäst i världen och springa hem hela stafetten. Så vad ska man göra efter att hela orienterings sverige läst det? Jo, LEVERERA. Alla sprang så avslappnat, kontrollerat, snabbt, säkert och med glädje. Det gick helt enligt manus. Och det trots endel omkastningar på lördag morgon. Jag fick byta min tänkta 3e-sträcka mot 24e. Motståndet och pressen ökade markant för mig. Jag hade en nervkittlande uppgift. En ny utmaning. Jag älskar utmaningar, dem driver mig framåt. Jag älskar känslan att vara riktigt nervös, då vet jag att jag kommer vara fokuserad.  Min uppgift blev att gå ikapp Halden och lägga mig som ett plåster för att skicka ut Erik på sista sträckan tillsammans med Halden. Inpirerad av mina klubbkompisar var det bara att springa ut på banan och göra jobbet. Vid kontroll 5 var Halden inplockad och jag kunde aggera plåster, få tid att återhämta mig lite och fortsätta orientera säkert. Jag var asnervös hela morgonen innan start, men på varvningen och spurten kunde jag njuta! Så häftigt. Och ännu häftigare känlsa att en dryg halvtimma senare få springa upploppet en gång till med mina 24 lagkompisar. Det var en vunnen 2a plats! En häftig fakta är att GMOK1 växlade som topp 3 på 24 av de 25 sträckorna. As grymt!

Glädje hos världens goaste klubb!

Artiklar på orientering.se:
Göteborg-Majorna vill bli bäst i världen
Göteborg-Majorna tvåa i 25-manna
Läs även gärna nyhet på gmok.se:
100-manna!

4 reaktioner till “25-manna: 2a!!!”

  1. Grym känsla det var, när du varvade på Arenan tillsammans med Halden. I strålande solsken och inför mycket publik. Den känslan kommer jag bära med mig länge!!

  2. Grattis till ett fantastiskt fint genomfört lopp inte minst taktiskt!! Du visste verkligen hur du ville genomföra uppgiften och lyckades ju galant. Tur för både dig och Nisse att du slapp dopingtestet oxå…;-)
    Snygg bild f ö – inte varje dag man ser en H21:a med en gigantisk D 20-glipa…;-). Bra reklam för annonsen längst ned på sidan också…(Tips för Platt Mage)..

    1. Tack! Det är ju faktiskt så mkt lättare när man har en plan och tanke hur loppet ska springas, då är det bara att görat!! hehe, jag klarar mig på mina egna hästkrafter 😉 Det brukar ju vara Lina som kör med d20-glipa, men denna helg tog Ols det verkligen ett steg längre och körde d20-glipa deluxe!! :p

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s