What doesn’t kill you makes you stronger

Hejsan!

Det var länge sedan jag skrev något här, men nu tyckte jag det var på tiden. Sitter just nu på min balkong och njuter av solen efter ännu ett pass styrka. Genom att aktivera svaga muskler och stärka bålen, ska förhoppningsvis mitt överansträngda ben avlastas i framtiden. Jag kör fortfarande mycket alternativ träning i form av cykel, vattenlöp och ellips. Jag har också börjat springa nu igen. Utan smärta. HURRA! Men jag har fortfarande fokus på ordet tålamod. Springer varannan dag och mest mjukt underlag. I veckan sprang jag det första hög intensiva passet; 2 set med 10*70s:20s, varpå det första i mosse och det andra i skogen. Det var helt galet jobbigt, och också helt galet underbart!!

I ugglemossen springer jag fram och tillbaka, och runt, runt. Det är hur kul som helst!

Ugglemossen

I onsdags slutade jag skolan och nu väntar ett långt härligt sommarlov. Jag smygstartade sommarnjutandet redan för ett par veckor sedan i en fin trädgård på Tynningö i Stockholms Skärgård, förra helgen fortsatte jag i en fin trädgård på västkusten och årets två första bad hanns med, och denna helg ska jag på Håkan Hellströms konsert i Göteborg. Ren skär sommarlycka! 🙂

TynningöVästkusten

/ A.

 

4 reaktioner till “What doesn’t kill you makes you stronger”

  1. Hur har jag kunnat missa denna kommentar, med världens taggande filmklipp! :O Det där skulle jag varit med på! 🙂 Hoppas Solvikingarna kör igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s