17e på Venla!

Hyvää päivää!

Tillbaka från Finland med ett utökat ordförråd och med den första tävlingen sprungen sedan i påskas! Om jag är glad? Svar ja! Jag sprang andra sträckan och det var en riktig racer bana, med enkel orientering i detaljfattig terräng. Jag gillade det. Jag fick springa mig riktigt trött.

Tyvärr gjorde Emma en miss på första sträckan som kostade många minuter så jag fick sticka ut ca 10min efter täten på 126 plats. Min plan var att ha fokus på orienteringen och försöka orientera ikapp och om lagen som var framför. I mål hade jag sprungit om 69 lag och plockat drygt 2min på täten. Judith och Lina fortsatte sedan att plocka placeringar och tid som gjorde att vi tillslut sprang in som 17e lag, 7.58min efter vinnande Pan Århus. Vi hade hoppats att komma högre upp i resultatlistan, men positivt var att vi på sträcka 2-4 sprang jämt med täten, och tack vare att Emma kämpade hela vägen till mål kunde vi springa in på podium-plats. Kapaciteten finns där minst sagt, vi ska bara kunna utnyttja den fullt ut också!!

Några som kunde utnyttja sin kapacitet och sina styrkor var våra grabbar som blev bästa svenska lag, slog klubbrekord, och blev 6a!!!! De är grymma!
jukola6aLänkar
Läs gärna artikel på klubbens hemsida om Jukola/Venla: Bästa stafettinsatsen i klubbens historia
Resultat Venla: GMOK 1
GPS: Sträcka 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s