Tävlingspremiär på nytt i Gränsjakten

Då har jag ännu en gång gjort tävlingspremiär i år för individuella tävlingar. Efter att inte ha sprungit en individuell tävling sedan i påskas sprang jag i helgen hela tre stycken; två medeldistanser och en förkortad långdistans. Det var otroligt skoj och jag njöt som aldrig förr! Tekniken och fysiken blev bättre för var dag, och självförtroendet växte i samma takt.

Tävlingen var en 3-dagars tävling med jaktstart sista dagen och arrangerades av Idefjordens SK, som är Sveriges västligaste klubb. Tävlingscentrum alla tre dagarna låg vid Näsinge flygplats och terrängen är relevant för VM som går i dessa trakter om tre år. Det är drömterräng!!!! Tuff och vacker vildmark som bjuder på vägval, tekniska utmaningar och emellan åt hög fart. Underbart!

Resultatmässigt kom jag 3a,1a,1a på etapperna och vann 2013 års upplaga totalt med 6.54min före Emma Andersson från Sävedalens AIK. Helt okej tävlingspremiär 😉 Framförallt är jag glad över att tekniken fungerade så pass bra,  att självförtroendet fanns för de svåra kontrollerna och att bena var starka och pigga.

Gränsjakten
I’m back on track! Här på gränsen mellan Sverige och Norge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s