18 AUGUSTI

Hej!
Long time no see.
Mycket har hänt sedan sist jag skrev, och jag skulle kunna uppdatera er med en hel roman. Men jag nöjer mig med ett litet blogginlägg, vill man veta mer får man fråga mig i köttrymden! (Ni har väll koll på 2013 års nya ord?!)

Livet i en resväska
För 5 veckor sedan åkte jag upp mot Norrland; Höga kusten, Boden och O-ringen. Min favorit tävling som inte alls gick som jag ville i år och tyvärr slutade i en DNS på sista etappen. Är taggad på att komma tillbaka starkare nästa år då O-ringen går för 50e gången på det stället allt började. På väg upp till Boden hann jag med lite äventyr som att paddla ut till och bestiga Sveriges högsta ö; Mjältön.
mjältön

Efter O-ringen åkte jag direkt till Italien. Landet med de fina bergen och de blå havet. Där inte många kan engelska men ändå gärna pratar på med en på italienska. Där glass, pasta och pizza stod på vår meny i en vecka. Var där med mamma och syster i den mysiga bergsbyn Fontanigorda. Två fina orienteringstävlingar sprang jag, för såklart ingen semester utan orientering 😉 På den ena banan var 20 utav 25 kontroller grönområdeskontroller – drömmen!
Fontanigorda

Efter Italien mellanlandade jag och Sara en kortis i Uppsala hemma hos Ida. Tack för att vi fick komma! Hann faktiskt med att spana in nästa års område för SM-sprint. Ovetandes bra framförhållning i förberedelserna! Mer planerad förberedelser blev det veckan efter då jag åkte på VM-läger i Skottland inför 2015. Det blev en vecka med träning i varierad terräng och nyttiga erfarenheter i bagaget. Här om dagen kom VM-arrangörerna ut med en kort film om VM så kikar ni på den kan ni få en glimt om vad som väntar om två år;

Jag har faktiskt varit lite hemma i fina Kolmården också. Om än lite. Skogarna runt där kommer alltid vara min favorit. Bästa platsen att hitta motivation, lugn, träna…och plocka blåbär såklart!
blueberryKolmårdens tak

Nu hänger jag på västkusten. I fredags sprang jag stafetträning i Svartedalen, och kan konstatera att SM-stafetten kommer bli NAJS! Kände mig också riktigt stark i kroppen för första gången på länge. Det finns hopp om att kunna Zlatanera i framtiden! Är ute i vår stuga nu, där jag har nära till både SM-medelterräng, hav och sommarbär. Igår plockade vi 10 liter björnbär på en timma. Jag gillar sensommaren!

/A.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s