Eksjö

Hejhallå!

Nyss hemkommen från en helg i Eksjö. En helg fylld med orientering och förberedelser inför 10mila nästa år. I väntan på kartor, reflektioner osv, tänkte jag att jag kunde leta i kolmårdencats bloggarkiv vad som skrevs 2009 då O-ringen gick i Eksjö. Jag trodde att jag eller någon av de andra tjejerna skulle ha skrivit ett seriöst inlägg med nyttig info om terrängen. Nog var inlägget seriöst, men det var visst annat som var viktigt då…Enjoy:

Bloggande direkt från Herrtoan i Eksjö del 1
Posted on juli 22, 2009 by forsbergskan | 2 kommentarer
”Nu sitter Jag (Anna) och Sara utanför toan på campingen och bloggar direkt från O-ringen för er! Batteriet i datorn är slut för länge sen, då får man antingen betala för en laddning eller som oss, sätta sig utanför toan och sno ström därifrån. Alternativ två är absolut att rekommendera då man både spar pengar och kan suga in sig massa O-ringen feeling. Det är najs! Och just nu är dessutom vädret helt okej. Annars har det varit lite si och så på den fronten. I morse var det stekande sol, men den byttes efter lunch till regn och nu gråväder. Vi har nu klarat av tre etapper och har vilodag. Mkt efterlängat. Igår kväll passade några på att fira vilodagen rejält. Vi hängde med och spanade in danskarnas firande. den så kallade etapp 3.5. Och det känns tryggt, de kommer inte ha en chans resten av veckan efter alla öl. 

Annars på dagarna försöker vi leva campingliv när vi inte springer. Det går väll sådär. Ni ska se våran husvagn, till förtält har vi ett klubbtält. Det är ursnyggt!! Vi har också fixat kransar. Limpan som springer en mkt mogen klass har vunnit hela 3 ggr, och kransarna har hållit minst lika bra klass som henne själv. Första kransen är jag mest nöjd med. Den bestod av massa lappar med namn och hälsningar från en välldans massa tjusiga karlar! Alltifrån random svenskar till danskar, norrbaggar,  schweizare och VM-löpare. Och givetvis finns det kort på alla! Vi har dock inte fått höra hennes favorit ännu…
Nu börjar trycket på toan öka, så bäst och sluta! Mer uppdateringar kommer.”

I maj är jag tillbaka på samma plats igen! Utan husvagn denna gång tack och lov. Men gärna med en sån där snygg segerkrans. Det ska tilläggas att jag vann D20E på detta O-ringen. Min prestation och resultat var visst inte så viktig att framhäva på denna vilodag. Men jag minns så stolt och glad jag var när jag sista dagen sprang över det sista berget och ut på upploppet med ”the winners take it all” i högtalarna.

Segerkrans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s