”When you come to the end of your rope, tie a knot and hang on…”

360 dagar in i 2013. Ett år som gått upp, ner och så upp igen. Ett år fullt med minnen, lärdomar och lycka. Årets höjdpunkt tävlingsmässigt var helt klart SM-silvret i stafett. Det ger mig gåshud och längtan när jag tänker tillbaka. Att lyckas när man vill det som mest.Känna nervositet. Vara fylld av förväntan. Adrenalin. Ett hjärta som pumpar. Backar som forceras. Tuvmossar under fötterna. En värld som går från tvådimensionell till tredimensionell under en bråkdels sekund. Fokus. Den ena kontrollen efter den andra – check, check, check! Att lyckas var och en, och alla tillsammans. Det är värt mycket!

Här nedan ett par bilder från ett annat fint minne:

Under en dag åka båt ut till en mysig liten by, bada, gå sprint-orientering och åka tillbaka i solnedgången – Italien levererade!

Nu: snart 2014. Nytt år, nya möjligheter! Världens bästa klyscha. Faktiskt håller jag på att öva in en ny rutin i min orientering. Det är inte så bara. Tror det sägs att det tar 21 dagar att införa en ny vana. Det borde alltså innebära 21 orienteringspass. Två tredjedelar kvar, och sen… 🙂

Årets sista dagar spenderas i Kolmården. Här finns världens finaste skogar. Springer på den ena fina kartan efter den andra. Och glädjande nog fick jag det bekräftat idag; traditionen håller i sig i min moderklubb. Det är fortfarande omklädningsdisco, bastu och apelsin!

Kolmårdens takKolmårdens tak i somras

Önskar er, mina trogna såväl som nya läsare, ett galet bra 2014!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s