10mila: 2a!!!!!!

Det är helt galet, vi kom 2a på 10mila! Viktoria, Jag, Emma, Lina och Judith!! Vi gjorde det; spände bågen – och lyckades!!! Vi visste att vi är tillräckligt bra för att fightas allra högst upp. Men det räcker inte med att tro och hoppas – man ska göra det också. Det är inte så lätt som det ser ut. Det krävs nervositet, fokus, massa svett,adrenalin…För egen del fick jag äntligen fart på mina ben och kunde springa så jag nästan väggade på upploppet. Men denna gång för att jag faktiskt förtjänade det efter att ha sprungit om lag efter lag (över 50! st) och kutat från start till mål. Tack till alla som påmint mig om mina skills när jag själv tvivlat! Jag är mållös så här kommer en bild istället:

Bild

Bästa laget! Vi är starka tillsammans!

ååh, jag måste bara skriva också. Det är så härligt att efter jag stämplat ut att bli mött av en hel välkomstkommitté som vill höra om mitt lopp. Och det är så härligt att spurta i mål tillsammans hela laget och göra highfive med klubben. Glädje och framgång smittar!

2 reaktioner till “10mila: 2a!!!!!!”

  1. Min motivation att komma tillbaka är om möjligt ännu större nu, tack för uppvisningen. Axel tyckte att det här med 10-mila verkar kul och ser fram mot fler besök.

    1. Ååh vad jag blir glad av att höra! Jag ser jättemycket fram att se dig springandes igen!!! Heja 🙂 Det är såklart att både Axel och Anton ska göra fler besök på en 10mila-arena 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s