Night Hawk – alla ville hänga med gmokbabes

Förra helgen var vi en bil från Göteborg som drog mot Oslo och stafetten Night Hawk. Efter många om, men och eller var vi tre tjejer i laget. Mig, Kristine och Agnes. Stafetten startar med 3 nattsträckor och sedan följer tre dagsträckor efterföljande dag. Man får vara mellan 3-6 löpare och det går bra att springa först en nattsträcka och sedan en dagsträcka. Det blev alltså vårat upplägg, både natt och dag för alla.

Laget! Till och med höken föll för oss...
Bra lag!

Av någon anledning blev det sjukt stressigt på vägen dit och vi kommer fram sisådär 10 minuter innan avlöpning mot starten. Kaos. Kristine ska ha våra nummerlappar och tags, men var är hon. Och framförallt undrade väll hon vart vi höll hus. Byta om, på med skor, på med lampa, hämta Gps, trassla in lampan i håret (vilka blir först att göra en pannlampa anpassad efter girls? Kom igen!). Så skönt slutligen ha allt på plats och springa mot starten. På natten är det två lite kortare sträckor och en lång. Jag försökte komma undan den långa med att säga att jag gärna skulle vilja springa första. Bara det att alla 3 sträckor startar samtidigt 😉 Den långa sträckan blev det för mig och det var sjukt kul! Riktigt häftigt med nästan 100 tjejer som sprang iväg samtidigt. Att man sedan stod längst bak och ville allra längst fram är en annan sak. Loppet gick i det stora hela bra. . Efter ett tag sprang jag i en klunga på 5 personer och kände mig stark. Missade tyvärr en kontroll mot slutet. 2 stycken av oss fick den och vi andra var lost ett litet tag till, blev 3a på sträckan. Agnes och KB levererade även dem riktigt bra! Efter natten var vi 3a, bara 44s efter. Woop woop, Nightfreaks-talanger!

Alla ville ta kort med oss...!
Alla ville ta kort med oss…!

Vi åkte sedan till Kristines plaza för att sova och ladda batterierna för nästa dag. Det var kul och se vart Kristine är uppväxt, och det var så fint! Som att vara utomlands när man vaknade upp; solen sken, bergen i fjärran och åkrarna utanför huset 🙂 Dagen blev tuff för oss . Det kändes att man hade ett lopp sedan kvällen innan. Tillslut kom vi 7a och Agnes var grym som var bäst på sin sträcka! Hade velat följa upp nattens bra lopp lite bättre. Men strawberry-partyt var lika fint för det! Alltså tummen upp för att bjuda alla deltagare på färska jordgubbar. Grymt arrangemang och koncept över helgen!

Indian sommar! Me like!
Indian sommar! Me like!

Nu väntar DM och sedan SM. So long! / A.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s