Venla: 5a

Venla var som alltid en cool upplevelse! Terräng. kartor och banor levererade som alltid. Var faktiskt ganska nervös att det skulle kunna bli riktigt lurigt i skogen då träningarna vi körde på pre-campen innehöll en hel del grönt.

 

13433227_1091579294243922_4447907331224729303_o

Tävlingsskogen skiftade från snabblöpt och fint till områden som var tätare och mer diffusa. Tycker det var en kul omväxling och att jag under loppet kunde hålla mig till min plan. Jag sprang andra sträckan efter Viktoria och fick gå ut knappa 2 min efter täten och jaga. Ett inspirerande läge där jag körde bulldozertaktiken från start till mål. Jag kom ganska tidigt på banan ikapp en större klunga med många bra lag, men anade att det skulle kunna finnas ytterligare någon en bit fram. Fick det ganska snabbt bekräftat när jag kom ut på en väg och kunde skymta Alfta Ösa och SNO. Efter varvningen kom jag ikapp SNO och såg även Sara I Alfta Ösa ta ett annat vägval än mig. Riktig häftig känsla att inse att jag var i tät på Venla!! Efter en gaffling på slutet kunde jag växla över Lina som 2a strax efter ledande Kåre.

Pre-camp

Inför sista sträckan hade vi bra slagläge och trots lite missar på stafettens andra halva lyckades vi ändå kriga till oss en 5e plats. Nytt klubbrekord och bästa svenska lag!! Det är grymt! Vi är med i fighten om segern 🙂

Gmok lag 1 i löpordning höger till vänster

Foton: Anna Wallin

Resultat: http://online.jukola.com/tulokset/se/j2016_ve/ve/lopputulokset/
Etapptider: http://online.jukola.com/tulokset/sv/j2016_ve/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s